Mina länkar

Navigation

Ändringar inom organisationen Skriv ut

PHP-Fusion

De senaste veckorna har medfört en del diskussioner om PHP-Fusions licensform och framtid. Som en partiell konsekvens av detta har bland andra Starefossen och MarcusG valt att avvika från PHP-Fusions utvecklingsteam. Vi har i samband med detta valt in Matonor, Domi och DrunkeN samt gett förnyat förtroende åt PMM att tillsammans med andra utvecklare, ta en del av ansvaret för vårt CMS framtid. Vill för egen del därmed påpeka att den svenska närvaron inom PHP-Fusions utveckling och ledning ökar. :)

Som en del av en tidigare fastställd plan har även utvecklingssiten slagits ihop med den interna "staff"-siten. Ny länk till denna gemensamma site är http://www.next.php-fusion.co.uk

Det verkar också som om vår norska syster-site har stängt. Det har förekommit en del beskyllningar, delvis relaterade till Starefossens lämnande, och vi är för tillfället inte på det klara huruvida Ken stängt siten permanent eller om diskussioner pågår. Önskar bara nämna att jag hoppas att detta beslut är väl underbyggt och har de norska medlemmarnas stöd. Vi får se vad som händer.

Under alla omständigheter välkomnar vi våra nordiska bröder hit, ifall de letar ny Community.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer.

Skriv en kommentar

Du måste logga in för att skriva en kommentar.

Omröstning

Röstning är tillgänglig endast för användare.

Var god logga in eller registrera dig för att rösta.

Inga röster.