Mina länkar

Navigation

InformationAGPL & ©Ladda hemSupport

Detta är PHP-Fusion Sverige


Vi är den officiella support siten för PHP-Fusion på svenska och i Sverige. PHP-Fusion är ett CMS vars användande och installation är enkel, flera grundläggande funktioner finns med från början i paketet och gränssnittet är rättframt och intuitivt.

 

Du kan göra mer med PHP-Fusion på kortare tid och med mindre inläsning än med något annat CMS.


PHP-Fusion är en mans verk, Nick Jones. Vi förvaltar hans arv och tar det vidare den vägen vi hoppas han skulle ha valt. I en värld där allt fler tar den snabba vägen till en site och en blogg, förespråkar vi kontroll, individualitet och integritet. Vi tror PHP-Fusion är rätt väg att gå för de som värdesätter en egen site, sin egen plats på webben och sitt eget sätt att driva denna.

Huvudbilder: fusionlogo.gif

 

Målsättningen med denna site är dels att sprida PHP-Fusion till svenska användare, ge support och råd till användare, samt att samla alla svenska resurser rörande PHP-Fusion på en gemensam site. Alla användare, kodknackare och översättare är välkomna att bidra. Vi samarbetar nära med de andra supportsidorna som finns och kommer att återge alla viktiga nyheter och uppdateringar från centralt håll, här på svenska.

 


Genom att skriva och ta del av information på denna site
godkänner Ni våra Supportregler och är förpliktade att följa dem.

PHP-Fusion distribueras med AGPL licens


Huvudbilder: agplv3-155x51.pngVi tror på delad kod. Vi implementerar AGPL därför att vi vill ge delad kod en skjuts på traven, så att säga. En viktig beståndsdel i AGPL är att man delar med sig. Det är kanske inget nytt, men i AGPL är det inskrivet en tvångsklausul: du måste dela med dig. Det du kör på din site, som användare interagerar med på något vis, skall också göras tillgängligt för användarna.

Vill du trots allt att din site skall vara så exklusiv att du inte vill dela med dig, får du se på något av våra licensalternativ och därmed köpa rättigheten att inte dela med dig.

CopyRight

PHP-Fusion Sverige äger denna sites innehåll vad avser text och grafik, © 2005-2016. Användare har rätt att länka till, citera med angivande av källa, samt kopiera texter som avser instruktioner för PHP-Fusion eller därtill hörande kod.

Vi hjälper er!


Vi tar allvarligt på att supportera våra medlemmar. Dock kan vi givetvis inte föreställa oss alla aktuella scenarion, eller förutse vilken support som behövs i just ditt fall. Vi gör så gott vi kan.

 

Ett par begränsningar:
- om du hämtat ett tillägg/tema någonstans ifrån, skall du söka support där i första hand
- ändrar du koden i ett tillägg/tema eller i kärnkoden i PHP-Fusion skall du också vara medveten om att det blir mycket svårt att hjälpa dig.

 

Utöver dessa rimliga brasklappar hoppas vi att ni finner svar på de flesta frågor.

Senaste aktiva ämne

  Ämne Antal visningar Svar Senaste inlägg
Inkludera problem
Kodning & Support
893 2 sladdaren
februari 11 2017 12:36:04
PHP-Fusion 9 RC Språkfiler
PHP-Fusion på Svenska
4135 4 Homdax
juli 31 2016 17:33:33
åäö funkar ej?
Innehåll
12133 44 Bonnis
mars 04 2016 12:54:06
Infusion: Behöver lite hjäl...
AddOns ( tidigare Infusions)
9426 40 DrunkeN
februari 08 2016 15:26:33
oaktiverade meddlemmar
Medlemsadministration
3853 2 RaZorMan
september 07 2015 20:48:16
Kod i panel (nytt problem)
Innehåll
4393 3 Bonnis
augusti 17 2015 10:58:20
PHP-Fusion 9
Vanliga frågor om PHP-Fusion
4352 3 RaZorMan
maj 15 2015 10:44:47
Kod i panel
Innehåll
8506 21 Bonnis
mars 20 2015 09:26:07
Uppdatering och inloggnings...
Uppdateringar, misstänkta buggar
4912 7 combat
mars 19 2015 16:19:17
"återställning av administa...
Innehåll
5261 8 Bonnis
mars 15 2015 17:05:48

Svenska NSS Statusen består Skriv ut

Svenska NSS Statusen bestårHej,
Jag heter Joakim Falk, jag är idag majoritetsägaren av PHP-Fusion.
När Rikard (Homdax) offentliggjorde sina planer gällande denna sida så erbjöd jag mig att driva den Svenska support sidan vidare. Rikard accepterade detta utan omsvep.
Överföringen av domänen till mig är klar & sidan har blivit flyttad till PHP-Fusion´s huvudserver i Amsterdam.

Som projektledare för själva PHP-Fusion samt ansvarig utvecklare för dess planerade tjänsteutbud som vi vill kunna erbjuda alla Fusioneers så har jag av förklarliga skäl lite begränsat med tid här just nu.

Inom snart framtid kan ni räkna med en uppdatering till PHP-Fusion 9. Iaf så fort vi har fått ut den skarpa versionen. Det är även först då jag kommer börja titta på översättningsstatusen för mitt modersmål (läs Svenska).

Mina slutgiltiga stabilitets tester av PHP-Fusion RC 4 versionen börjar idag. Visar det sig att den står sig starkt utan några djupare problem så är en skarp utgåva mycket nära. Den kommer dock inte släppas innan nya Huvudsidan är klar vilket tyvärr beräknas ta minst en månad till.

Jag har även haft ett positivt samtal med en trogen PHP-Fusion Administratör tillika översättare för PHP-Fusion till Svenska. KEFF som de flesta här borde känna igen, vi får se om han kommer igång här efter en flytt han just nu genomför. Jag håller tummarna.

Rikard har blivit erbjuden att stanna som Administratör på sidan om han så vill för närvarande.
Vi alla måste tacka Rikard för den tid, energi samt i viss mån även ekonomi som han har lagt ner på att driva php-fusion.se.

Tack så mycket för allt Rikard!